Livet

Mellandagsrea! eller?

Har varit en sväng i centrum som ni vet. Insåg att det är mellandagar. Tydligen försvann shoppa-på-mellandagsrean-generna också när man fick barn. Det är märkligt, alla mina gener har tydligen blivit mamma-gener. Hur som helst. I centrum. Det är 50% i varenda butik och det enda och då menar jag verkligen det ENDA jag kom hem med var en mössa till Fredrik. En snygg mössa iofs och han behövde den.. men vaddå behöver… Mellandagsrea är inget man behöver – det är ren och skär överlevnad!!!
Men jag får ju ett skrivbord ikväll. Det är en klen tröst men vad gör man.

Jag undrar bara hur det kan komma sig att visa sig i bikini i december kändes viktigare än att shoppa. När gled mina prioriteringar från att göra mig lite piffig med nya grejjer till att göra mig till allmänt åtlöje i ett badhus?
Det är farligt det här med barn, man blir hjärntvättad på ett sätt som inte går att föreställa sig.
Tur att lillskit är underbar och att hans skratt i vattenrutschbanan är mer värt  för mig än alla shoppingfynd i världen. Som sagt – hjärntvättad.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: