Pyssel och Fix

Halsband till nyår

Fredriks mamma ville ha nått till nyår.. det fixade pärlfabriken i ett nafs.. Eller på ett par timmar i alla fall.

Två olika länkar, svarta swarovskikristaller och transparanta rosa jättepärlor.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

  • Malin B

    sv: Haha nu vet du :)Pappa gillar det antagligen inte :PDu vet hur han är ;)Haha ibland är det jätte lätt säger vissa och ibland super svårt.Men du kom på jättebra saker :)Gammal? DU? nejnej! Inte i mina ögon 🙂 pusspuss

Kommentera

%d bloggare gillar detta: