Livet

Får killar största delen?

Jag o viktor har varit och badat i badhuset. Efteråt åker vi och fikar i centrum.
Vi delar en kanelbulle. När jag skär blir ena delen betydligt större än den andra.
Jag inser att mina mammagener är starkare än mina jag-älskar-bullargener så jag ger den större till Viktor.

Mamma: Här vännen, du får den största.
Viktor: Ja, det får jag, för jag är kille. Killar får största biten av bullar.

Har killar verkligen rätt till den större delen? Och OM det är så, det gäller väl bara kanelbullar hoppas jag.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

  • Malin B

    Thaha vilken härlig liten gosse Viktor är 😀 Men det där med att killar ska få en större del stämmer inte!( Säkert Fredrik som lurat i honom 😛 )

Kommentera

%d bloggare gillar detta: