Livet

Det ska börjas i tid

Viktor: Mamma, får jag spela råttspelet på datorn?
Mamma: ja, det kan du väl..
Viktor: Nu på en gång, jag har inte spelat idag!

Ehh.. killen fick spelet i förrgår! Han är 4 år och redan dataspelsnörd.
Tack och lov så finns det bara en level och ingen som skjuter på nått. Man får väl vara glad så länge det varar antar jag.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

  • Malin B

    Haha va söt han är! :DEn riktig liten data nörd! Han kanske inte borde få mina gamla data spel fall han kommer bli beroende :PVille bara tacka så mkt för julklapparna :DPappa och Kattis gav dom till mig idag.Jätte fint linne och halsbandet också :DÄlskar verkligen armbandet!! Tackar :DKram från mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: