Livet

091229

God morgon!

Jag och Liten har precis fått i oss frukost. Nu sitter han bänkad framför Musses klubbhus och jag röjjer köket. Det är inte  ens roligt när man gör en snabb överslagsräkning och kommer fram till hur mycket tid man lägger på att plocka i och ur diskmaskinen. Så tråkigt!

Idag annars har vi massor att göra jag och skrutt. Ikväll ska det shoppas ett skrivbord minsann. Vi bor ju stort och har hur mycket plats som helst. Så för att ha en plats att jobba/rita/pyssla/sy/blogga på måste vi helt enkelt få in ett skrivbord i vardagsrummet.  Ingen höjdarlösning men vad gör man?


Liatorp från vårt kära kära ikea. Men betala fullpris är helt onödigt.
En liten titt på blocket och sen skicka Fredrik och pappa med släp till Vasastan ikväll så har man sparat in halva priset. Vad gjorde man före blocket? Betalade fullt pris för ett platt paket som man dessutom fick bygga själv… skandal! 🙂

Så, tillbaka till mitt och Viktors jobb idag. Vi ska till förrådet på Solbergsvägen och hämta min underbara renoverade karmstol från ROOM som nu ÄNTLIGEN ska få bo med  mig igen. Den ska få bli finfin kontorsstol.
Sen måste vi nog ta en sväng till ikea och köpa en skrivbordslampa och en hylla att ha över skrivbordet.
Och på GRANIT hoppas jag hitta lite fina förvaringsboxar. Skickar upp lite bilder sen på före/efter.

Nu är det dags att sätta igång!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: