Pyssel och Fix

Julklappar från pärlfabriken

Jag har ju för vana att tillverka en del julklappar. Dessa har jag ju inte kunnat visa här eftersom det två av mina fyra läsare som fick just dom klapparna.

Halsband och örhängen till mamma. Gjorda i olika kedjor och glaspärlor.

Godisarmband till Fredriks mamma. Fimolera och olika pärlor.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: